Alt Penedès-Garraf

Salvador Illa participa al Consell de Federació telemàtic del PSC Alt Penedès-Garraf

  • Actualitzat:
  • Creat:

Salvador Illa: “els socialistes som el primer partit de Catalunya. Som l’alternativa a la repetició d’un fracàs paralitzant, defensarem la dignitat de les institucions catalanes, l’ordre públic i recorrerem Catalunya al costat dels reptes reals".

El secretari d’organització del PSC i president del grup socialista al Parlament, Salvador Illa, ha participat en el Consell dels socialistes de l’Alt Penedès i del Garraf. Després de la benvinguda de la presidenta del Consell, Marta Verdejo, Illa ha agraït “l’esforç i el compromís del PSC de l’Alt Penedès i el Garraf en els bons resultats electorals que han convertit el PSC en el primer partit de Cataluna”, i ha assegurat que ERC, Junts i la CUP “estant intentant repetir un fracàs”. També ha dit que ho demostra per exemple “la reacció inacceptable davant d’esdeveniments de violència. No pot ser que un govern no sigui capaç de sortir ràpidament en defensa de l’ordre públic i dels cossos que tenen aquesta tasca encomanada. No pot ser que en la visita de SEAT, no hi hagués el govern de la Generalitat, ja que un dels reptes importants de Catalunya és precisament la transformació del sector de l’automació. I tampoc és un bon auguri l’actitud de confrontació de la presidenta del Parlament, que hauria de defensar la dignitat i la pluralitat de les institucions”. Illa ha afirmat que “els socialistes liderem l’alternativa a la repetició d’aquest fracàs des de la voluntat de retrobament necessari a Catalunya”.

 

Per la seva banda, el primer secretari del PSC Alt Penedès-Garraf i Diputat al Parlament de Catalunya, Juan Luis Ruiz, ha explicat que “la nostra representació al Parlament, a la Diputació, als Consells Comarcals i a l’àmbit municipalista és mostra de la nostra implantació” i afegeix que “des del Parlament defensarem les inversions al territori, la reactivació econòmica i els reptes socials i territorials que tenim per davant”.