Alt Penedès-Garraf

El PSC valora positivament l'acord de reindustrialització amb GCR Group a la planta de Bosch

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes de l'Alt Penedès-Garraf valoren positivament l'esforç de les administracions i les organitzacions sindicals per aconseguir acords concrets per a la reindustrialització a la comarca

 

El PSC de l'Alt Penedès Garraf celebra l'acord de reindustrialització de la planta de Bosch-Castellet amb la companyia GCR Group. L'acord ha estat possible gràcies especialment a la feina de representants dels treballadors i treballadores, agents socials i les administracions. Els socialistes recorden els contactes dels Ajuntaments implicats amb el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, i amb la Generalitat, així com la tasca del Consell Comarcal de l'Alt Penedès amb el recolzament de la Diputació de Barcelona per a la cerca d'inversors a través del treball d'una empresa consultora. La feina conjunta de les administracions en la recerca activa d'inversions ha desembocat en aquest acord amb la companyia GCR, empresa líder en desenvolupament de compostos reciclats i que crearà prop d'un centenar de llocs de treball, entre ells, amb el compromís de contractació de 60 antics treballadors de Robert Bosch.

Per als socialistes "la signatura d'aquest acord significa un avanç destacable i una acció concreta de reindustrialització al territori, que és fruit de l'esforç conjunt i va en la línia de les propostes que el PSC, ja el setembre de 2019, va presentar en una declaració conjunta dels socialistes penedesencs apostant per un Pla de Desenvolupament Industrial i Econòmic per al Penedès i reclamant accions concretes de reindustrialització."