Alt Penedès-Garraf

Retransmissió en directe

+

El PSC de l'Alt Penedès-Garraf celebra un curs d'acollida a la nova militància

  • Actualitzat:
  • Creat:

Aquest curs preten ser un primer espai de trobada, on explicar no només la història del socialisme sinó per començar el rearmament ideològic que ha de permetre situar els/les socialistes a l’avantguarda política en els propers anys.

El passat dissabte Cubelles va acollir el curs de formació per a la nova militancia. Un espai d'acollida per a les i els nous militants on se'ls va explicar la història del socialisme, el funcionament orgànic i on van poder compartir de reflexió i debat entorn a la situació política actual. 

El curs va ser impartir pel Diputat al Parlament de Catalunya, David Pérez i va comptar amb la presència del Primer secretari de la Federació Alt Penedès-Garraf, Juan Luis Ruiz que va voler donar la benvinguda a la nova militancia de la federació i va celebrar que en els moments actuals és gratificant poder fer cursos d'acollida a la nova militancia perquè això significa que el partit esta ben viu. 

Aquest és el primer curs que s'imparteix des de que es va escollir la nova comissió executiva de la Federació el passat mes de març.